ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Studios
 

 Τα Studios ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ αποτελούνται από τα εξής διαμερίσματα:

ΑΜΜΟΥΔΙ                                                  

Ένα ευρύχωρο διαμέρισμα με μεγάλο μπαλκόνι και θέα στο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου. Περιβάλλεται με λουλούδια και δέντρα και προσφέρει μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα για τις διακοπές σας.
Η κουζίνα περιλαμβάνει εστίες μαγειρέματος και φούρνο, μεγάλο ψυγείο, τραπεζαρία, καθώς και ένα πτυσσόμενο κρεβάτι που επιτρέπει τη διαμονή για δύο άτομα.
Στην κρεβατοκάμαρα με δύο μονά κρεβάτια, υπάρχει μια μονάδα Α/C και τηλεόραση με οθόνη plasma.

ΜΕΡΙΧΑΣ                                                     

Το ανεξάρτητο διαμέρισμα δύο ορόφων φιλοξενεί το υπνοδωμάτιο και το κυρίως μπάνιο στον επάνω όροφο. Το υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει μονάδα A / C, τηλεόραση με οθόνη plasma, καθώς και γύρω του μπαλκόνι με ειδυλλιακή θέα.
Στο ισόγειο βρίσκεται η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μεγάλο φούρνο και μεγάλο ψυγείο. Περιλαμβάνει ένα οικογενειακό τραπέζι φαγητού. Το καθιστικό φιλοξενεί ένα καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι, καθώς και ένα WC.
Το μπαλκόνι του ισογείου περιβάλλεται από φυτά και λουλούδια, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα φλιτζάνι καφέ καθώς κάθεται στον άνετο ξύλινο καναπέ.
                ΑΛΙΜΙΑ                                                          

Η Αλιμιά είναι ένα διαμέρισμα  με ένα διπλό κρεβάτι, μονάδα A/C, τηλεόραση με οθόνη plasma και ευρύχωρο μπαλκόνι στο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.
Το φιλόξενο στούντιο περιλαμβάνει κουζίνα με μεγάλο ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και φούρνο, ένα μεγάλο τραπέζι για τέσσερις και έναν καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι.
Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα γεύμα ή ένα καφέ στο μπαλκόνι με θέα τα βουνά της Ηρακλειάς.

 Πληροφορίες: Πέτρος Γαβαλάς Tel:   +30 6976041548 & 6948108664

Email:         taxiarchisiraklia@gmail.com